February 1, 2011

a brand new boyfie (':

Heyaaa . Komesta ? Andre mandree? Gooooood mbekk :P

Assalammualaikum

Gurrrrrrrr .

*jap , aku penat makan kerepek , sudah laaa hoho*

Tengok tajuk , awuu merah pipiku terkena kilauan blusher elianto . Aw aw aw segan <-- serius terikut "gossip talk" acap main aw aw ni hahaha . Anith got a new bf ? Aiyerrrrrrrrrr ! Betul ke ? betul ke ? BETOI KE ?

Selama ni selama ni selama ni ... Selama ni apaa ? APA ? * idea terevaporate*

FUYOOOOOOOOOOOOOO !

lantak laa suami siapa , lantak la tunang sapa , lantak la boypren sapa , lantak la balak sapa , lantak la meranti sapa , lantak la anak sapa yang penting anith dah terfall in love lagi :')

eh , 

Takde lah . Anith tipu je :)
  
ngeheeeee . Anith got a new boyfie ! anith got an addiction !
New addiction , anith teraddict , addictkan dia addicted sunguh tak tipu ni . heeee ;p



Siapa budak hingusan ni ?

Okay , get ready drama addict-ers .

he stars in DREAM HIGH , a hot hit new drama in KBS which appears to be my new addiction until . . . until the day the drama ends ? Then , anith nak haunt bf baru ? haha . mangkuk

it is now up until ep 4 , so never too late to wash your eyes with these HANDSOMEST boys and feed your fangirls addiction towards 2pm , miss A , t-ara and iu <-- dorang pun berlakon ! Yepppii :D

SUFINA OMAR , ANIS ZEI
u kena tengok cerita ni ! memang gempakk laaa i dah cop yang ni , u amik la yang lain tau tau HAHA

hey hey i rasa dunia ini comel + bahagia je bila minat lelaki cute ? 

APEKAH ?


oke dah , Salam :') 

eh eh , and and 

happy incoming birthday to babe ANITH AYUNI & NUR HANISAH HAMZAH . I lovee u kakaks :D haha hehe huhu hoho 


:)

3 comments:

  1. HAHAHA . som sangdong , oh noo su pun minat ? OH MAN :D haha

    ReplyDelete
  2. waaaaaaa anith suke seuhyun jugakkkkkk . huaaaaa

    ReplyDelete