December 23, 2010

papa mama tersenyum :)

                                                         Assalammualaikum ^^

Hari ni . i mean semalam la kan 23 Disember mmg satu tarikh yang amat bermaknaaa bagi aku :) Hihi . yang paling sweet waktu nama anith kene panggil kn kn , ikram kata dia nampak muka mama shining je . Aishh , sejuk hati dengo camtu . hehehe .

Well , memang pagi tu brape kali dah nak terkucil hihi . memang tersangat la nervous . pagi  pagi lagi dah batuk hehe tau tau je lah kan kalau dah batuk kohh kohh tu maksud MEMANG TERSANGAT LA CUKA + CUAK ! bila pagi jumpa kawan2 . heee rindu nyaa kat dorang .. rasa nak peluk smcm tpi dorang pun batuk2 . eishh , kenaa h1n1 kang , tamau la den :D Kyaaaa . haha

lepeh tuu , masuk dewan dan tgk tgk K1 semua straight As kecuali 5 org . walau tak penuh straight A tu pun , i tak kesah . I rasa gumbira sebab result derang pun gempak2 dan bukannya teruk sgt , NOT BAD AT ALL. congrats anith ucapkan ye . dan yang 8a tu pulaa , jgn gumbira sgt sebab nanti adaa SPM . muahaha tapi tapi TAPI apa salah kita enjoy dulu? Well , memang tak salah pun Muahahahahaha . wee tahniahh laa yee si jejaka dara k1 semua :D

and of course 75 orang dapat 8a ... weeee weeee ! undeniably saya sayang sekolah saya  :D tapi apa kaitan ? tapi kedua ape aku kisah ? haha . Congrats laa yeah babes dudes duda janda muahaha !

straight As :) Alhamdulillah
tugu negara XD
LOL , idk why this one become one of my fav picture . happiness shone :D
tepuk tangan bagi semangat padahal nak posing kamera pigidah weh aku kutuk ni meh la ketuk kepala aku ni muahaha

dengan calon isteri .. eh calon 8a pmr mek jah :)

tak tau kenapa pak cik bertiga sesat di sini well well dsbbkan ada kamera mahe , anda dibenarkan masuk ke dewan muahaha saya main main je jangan terasa hati pula bagi ciku batu nnti

anuar memilih calon isteri untuk diucapkan tahniah XD hahaha

congrats ye makcek makcek k1 .XD


heeeee , gambo tak banyak sebab fotografer nye malu malu tahi kucing muahaha . Pagi tu telefon juga mak cik sorang ni pi holidai tak hingat dunia , mak cik diraa . Pinjam .. eh bukan pinjamm . amik handset anis kol laa tut tut mk cik sorang tuu . pasang loud speaker nak cakap tahniahh . well , dah nama pun mak cik kan .. telinga pun sudah terpeliot la sikit . haha . dia tanyaa apa apa ? aku jawab hah oke , pi vacation beli la apa2 , oke bye XD kyaaa . ntoh dia dgr tk result diaa muahaha apepun tahniah jugaaa buat mk cik sorang ni :) 8a jugaa hee .

balik sekolah , petang tu ada paeh ajak pergi padang polo . mula mula pijah , hanisah , anis , azira kata nak gi .. janji keling belaka .. aziraa je pakistan sket kata nak ikut . ( haha ampunn kan sayaa ya kawan2 ) dalam kul 5 mmg dh siap pagi polo  , nisa n pijah kata takley dtg . so pegi laaa saya dengan bapa saya yang kurang hensem ke pdg polo untuk menikmati penangan laksa kedah sementara menunggu mak cik pakistan azira dtg . tgu juga paeh , acap , topek .

sampai je dorang , paeh dengan acap malu malu arnab lak . mende laa dorang duk main hide and seek . dorang dua patah balik nak ambik jeng jeng jeng ! nnti nk cerita dekat bawah hee  . aku dengan topek pun pegi dulu dataran simen , kat sana ada azira . mak eyahh menyesal ikut dia , ehh bukan diaaa .. jalan tu . leceh leceh btul lecah lecah ni .sampai kaki berlumut kale hitam XD kyaaaa . apa lagi ,salahkan topekk .  cuak cuak ! HAHAHA then pergi la toilet basuh kaki , duit tk cukop . adoi -.- ada 30 sen je , lagi 10 sen mana nak cari ? diaa suh masuk toilet dulu .. keluaar2 dia dah masuk toilet dah . manaa dapat duit entah . ngorat mak cik jaga tandas tu kot . Hihi . sori topek , dann time kasihh . dan nisa , im sorry too :DD

muahahaha . mulaa dah ayat pendek2 sebab tahi mata aku semakin panjang !

tabah anith tabah ! ;p

haha sampai sana main badminton dulu .. dan tak sangkaa lak dorang bertigaa tuu dah siap sedia beli kek khas untuk kami semua yang dpt straight As anis zira nisa pijah sumeeee tapi tgk 2 orang je yang dtg . well , precisely bukan dua olang laa . double olang ! zira bwk seluruh kaum kerabat dtg . haha . potong2 kek semuaa . ngeee rasa sebak ttibe . well , memang terasa sangat sebak gilaa laa waktu tiup kek tu . tak pernah ada abg2 mcm ni punyaa laa baik ya amat * aku puji ni bangga la sket* haha . nak nangeh dah rasa terharu tapi kang mekap cair . tamau XD hihi , thennn tangkap tangkap gmbaaa sume pun balik laaaa :) btw , thanks acap , paeh dan juga topek :))


balik balik , mama kata malam jom la celebrate . mata aku , badan aku semua imunisasi dah lemah . well , bukan selalu hari mcm ni ada kan ? ikut la juga pakai comelcomel lote XD haha pergi la dominos pizza . mmg mataaaa puyu nampak piza jadi mata ikan buntal lak hahaha . order2 nak makan sana . tgk2 orang dominos bagi pack takeaway punyaaa . ingat nak makan sana , tapi aku kataa kat sini takdaa feel , so bwk la balik umahh . awuuuuu . XD tgk ayat semakin pendek ... hehehe

tekan publish post . selamat malam semuee :))

japp . nak wish juga . Congrats to dearie cousin Aimi for getting 8As Muahhhhh lets achieve better in Spm lol

14 comments:

  1. CONGRATS ANITH SYAZLIN a.k.a. elin!! waaahh.. gembira mendengar nye.. haha.. :)

    ReplyDelete
  2. hahahahah . aku suke post yang ni . ngeh3 . sempat lagi kau mengorat ye anith ? hahaha

    ReplyDelete
  3. nani , thanks yang . Ngeeeheee . nani amcm ? sure result gempak gak tuu kan :D

    ReplyDelete
  4. nisaaa , hahaha . bukan niatku . keterpaksaann derr . HAHAHAHA

    ReplyDelete
  5. ur most welcome darls.. haha.. nani bese je.. xbley cellern elin lorh.. haha . :)

    ReplyDelete
  6. elehh sure gempak nye tu haha kan kan ? weee congratss la ape pun . miss u :DD

    ReplyDelete
  7. anith!
    congratulationnn.. heheee=)
    i likeee this post haha

    ReplyDelete
  8. hehe thank youuu yangg . wee same goes to u . congratss yaa . haha . why is it ?? tell me which is your fav part haha

    ReplyDelete
  9. hihi thankkk youuuuu kak jaaaa :DD

    ReplyDelete
  10. HAHAHA
    anith..ak mintak discount kt makcik yg jage tandas tu...agaknye die kesian tgk kaki ak yg dh itam legam tu,die pon kasi la ak masuk tnds dgn byrn 10sen je...

    ReplyDelete
  11. muahahahahaha . gatai naa . eh betul ke hang buat cmtu ? waaaa tk ku sgkaa ! gelaran baru untuk topek , kera jambuu ! HAHAHA jk jk << aku ajar kan ape smlm ? muahahaha lawak laa :P

    ReplyDelete
  12. haha,btul la ak wat camtu...
    jk?ape ha?lupe la...jari kurap kan?
    HAHA JK JK

    ReplyDelete
  13. hahahaha . sape yang jari kurap sekarang ni ? ahmad topek laa muahaha . eh bia btul ? eleh hang ngorat pun , ade bdk jeless la ;p muahaha

    ReplyDelete