December 8, 2010

go go away




Assalammualaikum . just a short post this time , so jgn malas malas nak baca ;) hehe

actually , kalauu korang perasan la kan , blog title aku dan url nyeee juga sudah punn di-renewkan.Secara jujurnya , aku memang BATAL kalau tukar tukar settings ni sebab aku memang tak suka kan benda baru + fail laaa kalau bab blogger ni  muahaha . yes most said changing is better . bagi akuuu , hampesss benda2 baru ni . biaa laa nak kata kuno kee apa , i dont care asal sedap mata dan hati aku memandang benda lama. he he he 

so , sekarang saya cume nak cakap dekat somenone .. copp sblm tu  ! jujur ikhlas tujuan saya bukan nak mengata bukan mengumpat cuma nak menegur :) oke , sayaa memang terasa dengan sorang blogger ni , tak habis habis nak mencuri or precisely cakap MENCIPLOK idea idea mahupun ayat saya . bukann nak bangga ayat best ke apaa , but just please be yourself syg . dan blog titleee " she talks you listen" saya kalauu awak ingat laaa , termaktub jugaaa dalam blog diaaa cumaa tukar2 siket je . JADI , pleasee kepada manusiaaa berkenaan , tak payah la nak masuk blog orang curi curi ayat orang lain , tolonglaaah sedar diri siket dah berapa ramai orang sakit hati dengan awak . opsss , ayat panas ye? ampun dan maaf dipintaaa tapi itulah kebenaran . If u keep doing what you were doing , orang akan lari tamau kawan dengan awak dah . and yes !! kawan kawan saya pun ada juga terasa sikit2 dengan awak syg oi . 

hoho oke tu je daa , kalauu yang terasa pedasnyaa tuu , i am truly sorry . dont be fake cause cause you are amazing just the way you are * ehh ni dah mcm lagu bruno mars dah ni haha lantak lantak aku nak menghembat keyboard ni tulis cpt cpt , nak pegi kejar ais krim kelapa ;p awuuu yum yumm

oke tu je dahh . wassalamm ;)

7 comments:

  1. sori anith . kadang kadang aku mmg tak perasan . tp jgn risau . ayat konspirasi tu bukan dari kau kan ?

    *yes* !

    ReplyDelete
  2. muahaha . konspirasi tuu drpdd hang la nepp hahaa
    aku ckp ni psl sorang budak tu copy paste kot . hoo biar laa , hahaha

    ReplyDelete
  3. huih, dasat ayat, terkena skit kan sye nih, sye ke?? terasa bersalah nih..

    ReplyDelete
  4. bukan korang laaaa . Hahaha . adoi --"

    ReplyDelete