December 17, 2010

cuak tempoyak

                                                  Assalammualaikum.

tup tap tup tap tinggal lagi 6 hari nak ke melangkah balik ke sarang burung yang penuh dengan khazanah negara yang tersangat laaa VVIP buat masa kini .. derr ! jap otak aku melencong ke negara Narniaa sebentar . kejap yee visiterss !

oke dah , hehe actually tadi terlayan pulak citer confession of a shopaholic .. excuse myself ;)

well well well , as many now , tinggal lagi 144 jam to the time that we have all be afraid for , PMR's RESULTS ! wow dengar perkataan REEEE ,, oh goodness ! suddenly my heart pounding hard out of my chest .

tapi tapi TAPI !!

its not the time we should all be scared of , well TAWAKAL it is . yaa aku mengaku memang aku takut gilaa mental T.T tapi tapi tapi , aku pikir balik ... kalau aku takut , ape yang aku boleh buat? aku tk boleh dah tukar apa yang dah aku ukir , toreh  atas kertas jawapan , so tak guna lagi cakap aku TAKUT . aku akan cakap aku TAWAKAL . tawakal nith , tawakal ! yes aku tawakal ;)

tapi tapi tapi ..

still tahap kenervesan aku dapat kalahkan kaki keras kuda yang bertanding dalam sukan olimpik , bahaha wujudkah ? well , aku NERVOUS ! soo memang otak aku tak boleh pikiakkkk betoi2 sebab aku NERVOUS ! waaaaaa tlg sayaaa supermann !

so , i hope many many many of us will get straight As . so let us pray and TAWAKAL ..

ehh jap , aku baru penghasan tajuk post ni haha . hehe . hoho . actually aku nak tulis cuak cuak terkeluak pulak cuak tempoyak , mak mandirr weh ! saloh kawe .. heee ;p






aku tak nok ah muke upe gini bilaa gi amek result :(




hahh aku nak cenggini laaa muka bilaa dapat result 23dec nanti :)



                    wait ? 23 december ? okeee ttibe kecuakan menyerang akuuuu derr T.T

                                                           ok ok OK !!!

                        AKU CUAKKKKK TEMPOYAK !

4 comments:

  1. hahaha nisa aku manusiaa la muahahaha XD

    ReplyDelete
  2. elin.. relex je. elin punye result kompem ok punye.

    ReplyDelete
  3. nani , hihi insyaAllahh . nani pun harap2 dpt result la jugak yee :)

    ReplyDelete