November 12, 2010

fine day , great friends .



H E Y Y A A ! 


Assalammualaikum . eheeee , hari ni punyaa ceritaa tersgt la best . i know my words are not even enough to describe half of the excitement , but still anith nk coret2 dkt sini , buat kenangannn in the future :)


main kerek2 ,
nisa , anis , pijah , dira , ziraa dan amal . 

start mulaa2 nk mintaa maaf dkt anis sbb dtg lmbt , habeh ****** korang pedih kenaa gigitan kerenggaa2 kering sbb tade tikar. wahahaha . tulahhh lain kali ckp laaa nk dtg awal , bolehhhh bajet masaaaa kan  . haha .


sampai je dkt sana , tgk2 tikaaar punyela BESAR YA AMAT . hooooooo ! mulaa laa mkcik2 tu bising mana muat sumee . haha . maaf kann saya . saya terlupaa tu tikar zmn kecil2 . heehee . zamannn beso2 punyaa er er . tk penah beli , HAHAHA . maafkann diriku :PP



dan dan our feast pun bermula with dominos pizza , kfc ayam dan cheesy wedges and fer the drink hanyaa cola cola dan 100+ ( anis beli air nk suruh org kentot ) bahaha . and yeah ! kami makann tk ingat duniaa . oke malas nak cerita part ini . tkkan la nk ceritaa macam mana kami hadamkann fast food2 ini . buka mulut & telan . as simple as ABC . haha . blah laa kau hanith :P
 

okeeeeeeee dan lepas tuuu . heeee . ni fav part ni . actually , before we terjah pdg polo , me and dira ( dia tumpang ) pegi mencapap diri pergi kedai ricco dgn niat nak beli belon warna warni dgn hanyaa wang sbyk rm 2 - . hahaha . lps msk je , nmpak kertas2 warna merah biru kuning hijauu . awuuuu !. trus ku tglkan kekasih lamaaa ku belonn , i just cant be with you anymore alejandroo . bahahabahaha !!!! oke bck to the topic . lps dh beli , trus setting pegi polo . dan utk apaa kami beli paper2 tuuu ? 


                                            tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! picture talks XD

model putih anis with kaler2 paper


                                          dan yeahhh . fer what lagi roket kalauu bukan nak baling ^^


we had great time time snap sana sini . dann yeahh . nnti anith letak gmba2 dkt bwh nnti oke ?


lepas snap2 . mulaaa laa dh ada yang nak balik , pijah balik dulu then nisaaa . hahaha .dan kami trus meronggeng di polo meneruskan aktiviti wajib kami . READY CAMERA ACTION . hahahaha . dh rasa mcm filem hindustan dgn ada pakai skirt labuh , kaler2 . eiiii ! BOLLI CO RIAAAAAAA . whahaha . * teringat lagu diraa . UH AH MY SONIAA . hahaha . diraa2 . 


dan lepas tuuuu , hampir nak balik . belummm balik lagiii laaa ni , ada lahh sekumpulan mamat2 negara TANGKUFANN dtg . sbb dorang dtg sanaaaa , kami kene belahh ! cisss ciss ! tpi mmg niat kami nak belah dh pun . hahaha  . kalauu tk , dh lamaaa anith pegi sanaaaaaaaaaaaaa , lepeh tu lepehhhhhhh tuuuuuuuu ..


berposing dgn kameraaa merekaa! hahahahahaha . okee , merekaa adalahh photographer2 tak berbayoo dtg sana nk tgkp gmba budak2 dating * haha , hentamm keromo sdp engkau anith :PP

thenn tiba masa anis dn ziraa nak balik . me n diraa stay skjp smntara nk tgu ayah diraa ,pk cik nordin . hahaha . diraa ckp suruhh duduk dkt2 dgn pondok polis ,  sbb kalauu kene culik nanti sng nk jerit + boleh ketuk penculik dgn mop busuk polis2 ituuuu . hahahaha . 

okeeee , sekiann sahajaaa blog anithh . sbb dh tk larat nk menaip leret2 . oke gmba eh ? yelahhh , nk upload la ni . saboo laaaaaaa .baling budu dalamm hidunng tu kangg :D hahahaha .


sekiannn . tq tq . mwahhhh :)  saya nk tido . nite nite ^^

7 comments:

  1. anith pun sukaa . HAHA <3 weeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. comelnyo.
    tmpat k.yuni brehi
    g jogging tu ko? bestnyo..

    ReplyDelete
  3. kak niejaa , yep tmpt dia jogging2 lepah tu g make laksa . hahaha . tulahhh , ore oyak mari laa ipohh , =)))

    ReplyDelete