April 14, 2011

adik manis ;)

Salam
One more day left ! alaaaaa T.T

adik manis ,

ingat tak dulu waktu form one dulu kan kite slalu teman kamu duduk blkg sorang sorang hikhik now i know kenapa kamu tak suka bangun dr tempat duduk tuu xP muahaha waktu form one kite tak rapat lagi kan ? Tapi boleh lah , sebab kite suke pegi blkg nak tidur and you keep on doing your agama's note --" pelajar kesayaman ustazah lah katakan

naik form 2 , kite dh start ade geng kan ? anis , anith , dira , zira , pijah dan nisaaa . hahaha waktu ni semua dah start rapat kan ? duduk pun rapat rapat , kentut pun rapat rapat

naik form 3 , kamu duduk depan dengan pelajarpelajar pintar and kite duk belakang siket dgn zira + nisa + pijah . Start januari lagi dah rapat kan kan ? plus ada amal , sufi and fatin semuaa hihi .especially bila pergi kelas tambahan , kamu suka main dengan beg domo kite kan ? i know kamu nak , tapi mane boleh kite bagi . tuu kite punye , kalau kamu nak , jangan pindah xP hahaha

naik form 4 , the 4 of us left . kamu tahu kan susah gila nak cope bila dorang dah takde . then one day you changed , kite takut kamu rasa tak best dah dgn kitorang , kite takut kamu rasa rimas dgn kitorang . then one day , you're back with the old you :) Alhamdulillah . last week je i almost lost you but still kite dua rapat balik kan ? Kita dua gelak sama kan ? Kite dua gossip sama kan ? kitee suruh kamu cubit kita waktu kite pergi competition sebab kite ngantuk kan ? Kite gelak tengok kamu senyum lembu waktu berforum kan ?

 i got you back :) 

then bila balik kamu hantar dekat fb , kamu kata kamu nak pindah , nak pergi belajar dekat better school . i was nervous and of course terrified with your shocking news . dalam hati , "Ya Allah banyak sugguh dugaan daripadaMu " . dalam 3 minggu ni , kite tak tahu kenapa asyik nangis . kite tak tahu kenapa kite lemah sgt . things were tough .tapi sabar anith sabar :) Allah sayangkan hambanya yang sabar . Kite sabar :) 

tahu tak , nanti kan dah takde sape nak marah kite bile banyak cakap , nanti dah takde sape nak tampar kite bila kite mencarut , nanti dah takde sape nak konyotkan tudung kite , nanti dah takde sape nak tonyoh pipi kite bila kite merapu , nanti takde sape nak cubit kite bila kite ngantuk . nanti dah takdeee semuaa :(


tapi tapi tapi !

mungkin ada hikmah kamu dapat pergi tempat lain kan . mungkin kalau dekat sini manaa kot tahu kite gaduh lagi , like that time langsung tak baik dah . tak nak la pula cam tu kan . so you need to know this i'm happy for you dapat sekolah tu , cikgu pun cakap kan skolah tu bagus and you should go :) as you said , for your own sake kan ? yes , for your future , for your better future , pergilah :)


tapi tapi tapi !


kenapa kite pula dapat beban kamu ? KURANG AJO CEIRIT ! KUNASIM BETUL !

apapun , bak kata shalu "better late than never"

Anis Nadhirah , i love you more and more and the most . thanks for all the bittersweet moments which we had been shared all this while , thanks for lending me your shoulders when i was down , thanks for helping me lots in studies , thanks for being a good GFF of me , thanks for every single thing you have done to me , thank you and i love you :D

and sori sgt2 tau kalau dah buat kamu marah , kamu annoyed , kamu geram and all . kamu sendiri cakap kawan kamu sorang ni gedik kan hikhik so minta maaf dari hujung bulu hidung sampai lah hujung bulu kaki :D

so , dekat sekolah baru nanti , kamu boleh cari F(friends) sahaja , tak boleh cari GGGF                                  (gedikgilagorjesfriend ) macam kite :O muahaha and 

and NO B ( balak) <-- amaran keras tahap kesepuluh!

haa take notee tu okayy x)

take care yayang :')


- kentut , bulu ketiak.. i am soo gonnna miss all those gossips-

7 comments:

  1. ur GGGF is very so lucky to have to as her GGGF.
    i knew this feeling cause i done this situation too.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. suerafe , its the unbearable feelings isnt it ? tapi mungkin ada hikmah , who knows aite ? :)

    ReplyDelete