November 22, 2010

kenapa why kenapa why ?

lately , banyak mende meletup terkeluar dalam kepala hotak aku ni . mcm - mcm .


tiap hari , mesti benda benda ni yang pusing pusing dalam saraf saraf aku . Heish .


kadang kadang aku penat . Penat sangat . rasa nak tidur je sepanjang masa ,


lagi sadis bile aku dengar lagu ' Sick Enough To Die'


boleh mati ke kalau fikir 100000 bende dalam satu masa ?


SubhanAllah . aku tk patut ckp macam ni . T.T 


aku selalu fikir ,


aku ni jahat sangat ke sampai orang boleh benci aku smpai doa nak hilang ingatan tk nak ingat aku dah ?


aku ni jahat sangat ke kacau hubungan orang ? ( ni aku tk penah >< )


aku ni jahat sangat ke doakan dorang tak masuk asrama ?


aku ni jahat sangat ke bila tak cakap sehari dengan mak ayah aku ?


aku ni jahat sangat ke tak tidur semalaman sbb nak jaga perasaan orang ?


aku ni jahat sangat ke bila aku fikirkan perasan aku sorang je ?


aku ni jahat sangat ke bila aku rimas dengan seseorang insan ?


aku ni jahat sangat ke tak nak reply msg kwn ?


aku ni jahat keeee ...


Ahhhhhhh , penatt ! 


dan sekarang aku nak rehat ..


aku nak hidup diam diam ...


diam diam sebab aku tahu hidup ni mmg cm ni...


bak kata anis , ada suka ada duka ....


dan aku pun penat ....


penat nangis baca blog kwn2 aku.......


penat aku baca pasal kawan .....


penat fikir kenapa dorang nk pindah kalauu tahu pisah tuu menyakitkan ....


dan aku penat nk pikir ape jwpan diaaa ....


dan aku penat nk mintaa maaf dengan pijahh


sbb blog diaa pun penat jugaa ( hehe . maaf . dh lama nk tulis blog penat ni )


dan akuu penat nak fikir apa yang korang fikir lps baca . 


oke stop ! seriously , aku penat tulis penat !


credit : pijah penat . sbb bg tajuk penat tuu . =))



5 comments:

  1. heeeeee =)
    sayang kamu... don;t worry dear..~~

    ReplyDelete
  2. 'credit : pijah penat . sbb bg tajuk penat tuu . =))' like like!!
    anith, klau tak pindh srkng pon, mybe lps form 5 kite akan berpisah. =[

    btw, 'aku ni jahat sangat ke doakan dorang tak masuk asrama ?'
    i do the same thing =]

    ReplyDelete
  3. banyaknya orang buat post tajuk *penat*
    HAHA . tapi aku dulu founder tajuk *penat*

    OHH YEAH .

    *ok lupekan kata kata aku*

    ReplyDelete